tandartspraktijk
 
tandarts hoofddorp
Welkom bij Tandartspraktijk Spaarne uw tandarts in Hoofddorp. De hoge kwaliteit van de tandheelkundige zorg en duidelijke communicatie met ruimte voor het stellen van vragen staat bij Tandartspraktijk Spaarne Hoofddorp centraal. Bij onze praktijk werkt de algemene tandarts, de implantoloog, de paradontoloog, de endodontoloog en de mondhygiëniste.
Welkom bij Tandartspraktijk Spaarne uw tandarts in Hoofddorp.
Welkom bij Tandartspraktijk Spaarne uw tandarts in Hoofddorp. De hoge kwaliteit van de tandheelkundige zorg en duidelijke communicatie met ruimte voor het stellen van vragen staat bij Tandartspraktijk Spaarne Hoofddorp centraal. Bij onze praktijk werkt de algemene tandarts, de implantoloog, de paradontoloog, de endodontoloog en de mondhygiëniste.
2134 XT Hoofddorp.
In veel regios regelen tandartsen dat gezamenlijk. Sommige tandartsen zorgen dat ze zelf bereikbaar zijn voor hun patiënten. Indien uw tandartspraktijk gesloten is, kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. Via het antwoordapparaat ontvangt u dan de gegevens van de tandarts die op dat moment spoedgevallendienst heeft. Daarnaast vermelden veel tandartspraktijken het telefoonnummer op hun website. Behandeling door een vervangende tandarts. De behandeling van een plaatsvervangende tandarts beperkt zich tot het strikt noodzakelijke. Voor eventuele vervolgbehandelingen en voorzieningen wordt u naar uw eigen tandarts verwezen. Klacht over spoedgevallendienst. Als u een klacht heeft over de spoedgevallendienst, dient u zich te wenden tot uw eigen tandarts. 2134 XT Hoofddorp.
2134 XT Hoofddorp.
Klacht over spoedgevallendienst. Als u een klacht heeft over de spoedgevallendienst, dient u zich te wenden tot uw eigen tandarts. 2134 XT Hoofddorp. Contact 023 561 9595. Zaaiersstraat 9 2151 CK Nieuw-Vennep. Contact 0252 67 4820. Back to top. Alle rechten voorbehouden.
2134 XT Hoofddorp.
Klacht over spoedgevallendienst. Als u een klacht heeft over de spoedgevallendienst, dient u zich te wenden tot uw eigen tandarts. 2134 XT Hoofddorp. Contact 023 561 9595. Zaaiersstraat 9 2151 CK Nieuw-Vennep. Contact 0252 67 4820. Back to top. Alle rechten voorbehouden.
Resultaat tanden bleken beste van Nederland!
Hoe wit worden mijn tanden na één behandeling? Hoe wit kan je jouw tanden verwachten? Realistisch is een gemiddelde verbetering van 5 tot maximaal 12 tinten lichter in het gunstigste geval haalbaar. Uiteraard zijn de eindresultaten afhankelijk van de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden welke genetisch is bepaald. Je tanden worden zo wit als ze kunnen worden maar de één heeft nu eenmaal wittere tanden van zichzelf als de ander. Wij proberen iedereen naar tevredenheid te behandelen maar sommigen hebben iets minder resultaat behaald dan anderen wat te maken heeft met de oorspronkelijke kleur van de tanden wat genetisch is bepaald, net als het pigment van de huid maar over het algemeen kan iedereen tevreden zijn over de behandeling, het resultaat, de prijs en de service. Dat je er voor een aantal uur gevoelige tanden aan over houdt, zeker niet iedereen heeft daar overigens last van, is het enige nadeel maar dat is te wijten aan het hogere percentage bleekgel wat White Shine gebruikt waardoor de resultaten ook aanzienlijk beter zijn dan alle concurrenten.
Met welk product worden de tanden witter gemaakt?
Een papierwitte smile is doorgaans simpelweg niet mogelijk of je tanden moeten al heel licht zijn maar wat wij zien in de media is veelal schijn, vooral in Amerika worden televisiebeelden erg makkelijk bewerkt of overbelicht om de tanden net even wat witter te maken of er worden facings aangebracht welke niet van echt te onderscheiden zijn. Met de Hollywood behandeling komen wij wel heel erg dicht bij die onnatuurlijk witte kleur. Wij blijven wél realistisch en spelen in tegenstelling tot alle anderen open kaart want White Shine geeft als enige in Nederland een unieke resultaatgarantie dat jouw tanden minimaal 4 tinten witter worden na één enkele behandeling! En dat zal al een hele verbetering zijn! Natuurlijk kan je na een tijd als opfrisser altijd weer een whitening behandeling nemen. Alleen de BLUE LIGHT methode van White Shine staat garant voor direct zichtbaar resultaat in tegenstelling tot andere bleekmethodes en bleeksets voor thuis. Met welk product worden de tanden witter gemaakt? White Shine gebruikt uitsluitend de best beschikbare whitening gel die klinisch is getest. De remineraliseringsgel wordt als laatste op de tanden aangebracht voor een mineralen-en fluoride boost ter versterking van het tandglazuur. Kan ik zelf een tint kiezen?
Home Tandartspraktijk JulianadorpTandartspraktijk Julianadorp Welkom.
Welkom bij Tandartspraktijk Julianadorp! Tandartspraktijk Julianadorp is in april 2010 geopend voor de inwoners van Julianadorp, Den Helder en omgeving. De praktijk is modern ingericht en heeft een warme uitstraling. Wij hebben er alles aangedaan en zullen er alles aan blijven doen om u als patiënt op uw gemak te stellen.
brug gebit
TandID Tandartspraktijk in Meerlo Tienray, Swolgen, Wanssum, Tandarts.
Welkom op de website van Tandartspraktijk Tand ID, voormalig Tandartspraktijk Meerlo. Wij zijn te vinden in Gezondheidscentrum t Raadhuis te Meerlo. U vindt ons centraal op de eerste verdieping, via de hoofdingang is rechts om de hoek eventueel een lift aanwezig.
brug gebit
Tandarts te Waddinxveen Tandartspraktijk de Boemerang.
Welkom bij Tandartspraktijk de Boemerang. In onze moderne en volledig ingerichte tandartspraktijk in gezondheidscentrum de Boemerang in Waddinxveen vindt u, zoals u al 30 jaar gewend bent, een professioneel en hecht team dat voor u klaar staat. Maatregelen tijdens lockdown.
tandartspraktijk wit amsterdam
Tandartspraktijk de Spiegel Hendrik Ido Ambacht. Aangesloten bij de KNMT.
Wij zijn tevreden met dit resultaat, maar er zijn altijd verbeterpunten waar wij met ons team aan zullen blijven werken. Welkom bij Tandartspraktijk De Spiegel. Op het advies van en na overleg met het RIVM, IGJ, VWS en onze beroepsvereniging kunnen wij u melden dat u weer bij ons terecht kan voor alle behandelingen.
Tandartspraktijk Maasstraat Amsterdam. Aangesloten bij de KNMT.
Welkom op de website. De tandarts en het team van Tandartspraktijk Maasstraat bieden u hoogwaardige tandheelkunde, zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk, voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Wij zijn gelokaliseerd in de Rivierenbuurt, dicht bij de Pijp en Amsterdam Zuid en gelokaliseerd in een z.g.
Tandartspraktijk TandZuiver: tandarts in Heemstede en Haarlem.
De tandartspraktijk in het voormalig Spaarne Ziekenhuis Heemstede waar u alle zorg voor uw gebit onder één dak vindt. Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.
Tandheelkundig Centrum Bakkeveen Tandartspraktijk.
Tandheelkundig Centrum Bakkeveen is een kleine, moderne tandartspraktijk nabij Drachten. Gedreven door vakmanschap en interesse behandelen wij u met veel enthousiasme. Tandarts Berry Duizendstra vormt samen met paro-preventieassistente Wimke, de preventieassistentes en de balieassistente een gemotiveerd team met als gezamenlijk doel: een prettige sfeer, goede patiëntenzorg en de hoogst mogelijke kwaliteit.
Tandartspraktijk De Groene Hoek Nesselande Rotterdam.
Tandartspraktijk De Groene Hoek biedt een volledig overzicht van, algemene, esthetische, prothetische tandheelkunde, kindertandheelkunde, implantologie, endodontologie, injectables Botox Fillers en mondzorg, waardoor die brede lach weer dichterbij komt. Dit alles in een prettige en hygiënische praktijk die van moderne apparaturen is voorzien.
Tandartspraktijk Van der Kist Allround tandartspraktijk in Urk.
Wij zijn ISO 90012015: gecertificeerd. Wij zijn sponsor van.: Over Tandartspraktijk Van der Kist. Inschrijven bij onze tandartspraktijk. Tandartspraktijk Van der Kist. 8321 EM Urk. KvK nummer: 24447874. 2021, Tandartspraktijk Van der Kist Alle rechten gereserveerd Laatst gewijzigd mei 2021.
Tandartspraktijk Van Noortwijk Amstelveen. Aangesloten bij de KNMT.
Tandartspraktijk Van Noortwijk. Wij blijven open voor reguliere zorg! Medische contactberoepen, zoals in de mondzorg, blijven zorg leveren en hoeven niet te sluiten tijdens de harde lockdown. Bij Tandartspraktijk Van Noortwijk wordt u ontvangen in een ontspannen en plezierige omgeving en in alle rust geholpen door onze professionals.
Tandartspraktijk mijn-bsl.
De juiste mix van goed beschreven casussen, congresverslagen en onderwerpen van sociaal maatschappelijke aard maken Tandartspraktijk een veelgelezen tijdschrift onder algemeen practici. TandartsPraktijk is een vaktijdschrift dat zich ten doel stelt te fungeren als intermediair bij de éducation permanente van de tandarts algemeen practicus.

Contact Us