tandarts
 
Tandarts Dental Clinics Tandartsengroepspraktijk.
Dental Clinics Tandartsen. Lachen is leven. 95 toonaangevende praktijken in Nederland. plaatsnaam / postcode / praktijknaam Vind mijn tandarts. We verwelkomen u weer voor reguliere mondzorg. Onze praktijk voldoet uiteraard aan alle infectiepreventierichtlijnen. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen.
Tandarts Wikipedia.
Huidige praktijk bewerken brontekst bewerken. Om in België het beroep te mogen uitoefenen, moet de tandarts door het Rijksinstituut voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering RIZIV worden erkend. Om in Nederland hun beroep te mogen uitoefenen moeten tandartsen zich registreren in het BIG-register.
Tandartspraktijk Bos en Lommer: Tandarts Amsterdam West.
Tandartspraktijk Bos en Lommer is een laagdrempelige tandarts in Amsterdam West die alle facetten van de tandheelkunde verzorgt. Jarenlang heeft tandarts Ben van der Voort in een team van tandartsen gewerkt, maar sinds 2009 heeft hij zijn eigen tandartspraktijk in Amsterdam West.
Voorbeeldovereenkomst praktijkmedewerking tandartsen KNMT, ANT en VvAA 9061574683-A.
Voorbeeldovereenkomst praktijkmedewerking tandartsen KNMT, ANT en VvAA 9061574683-A. Voorbeeldovereenkomst praktijkmedewerking tandartsen KNMT, ANT en VvAA pdf 155kB. Lees voor: Voorbeeldovereenkomst praktijkmedewerking tandartsen KNMT, ANT en VvAA het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster. Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader.
Tandarts Utrecht: Maliekwartier Tandartsen.
Uw tandarts in Utrecht. Een moderne tandartspraktijk met ruime openingstijden en mondzorg van hoge kwaliteit. Bij Maliekwartier Tandartsen in Utrecht stellen we het belang van onze patiënten voorop. Wij begrijpen dat u overdag niet altijd tijd heeft om een tandarts te bezoeken.
Home Tandarts Mondhygiënistenpraktijk de Hoef te Alkmaar.
Samen met u willen we het beste voor het kind. Naar de tandarts of de mondhygiënist? Natuurlijk staan onze tandartsen klaar om u zorgvuldig te behandelen als u klachten of problemen heeft, maar ook voor een mooier gebit helpen we u graag.
Home Tandartspraktijk Tilburg-Zuid Oss Tandarts Steenbergen.
Welkom bij Tandarts Steenbergen. In Tilburg en Oss een deskundige tandarts vinden die uw gebit samen met u gezond houdt en waar u tevens voor cosmetische behandelingen terecht kunt? Wij willen u via deze website graag laten zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen, wie voor u klaarstaan en hoe we met onze patiënten omgaan.
Tandarts Alkmaar Tandheelkundig Centrum Nederland.
Door heel Nederland actief. De familie tandarts van Alkmaar en omstreken. Ook bij angst kunnen u en uw gezin bij ons terecht. Afspraak maken Patient worden. Door heel Nederland actief. De familie tandarts van Nederland. Ook bij angst kunnen u en uw gezin bij ons terecht.
Werkervaringseis tandarts Herregistratie BIG-register.
U bevindt zich hier: BIG-register Herregistratie Criteria per beroep Tandarts Werkervaringseis. Zoek binnen BIG-register Zoek. U kunt zich als tandarts herregistreren als u voldoet aan de werkervaringseis ook wel urennorm. Hiervoor moet u in 5 jaar 2.080 uur als tandarts hebben gewerkt.
Mike Bloemen Tandarts.
Dental365 Spoed Tandarts Rotterdam gevestigd aan het: Doctor Molewaterplein 30, 3015 GD Rotterdam. Dental365 Rotterdam is 24/7 telefonisch bereikbaar en oproepbaar voor trauma en nabloedingen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag en dinsdag tussen 11.00 en 20.00 uur en op woensdag en donderdag tussen 08.00 en 14.00 uur.
Dentalnetwork.nl: tandarts Capelle aan den IJssel.
De tandartsen van Dentalnetwork.nl zijn echt geweldig voor mij en mn kindje. Ik ben eigenlijk bang voor de tandarts, maar sinds ik in de praktijk van Drs. Sharif kom heb ik daar geen last meer van en mn zoontje gelukkig ook niet.

Contact Us