agile
 
Agile-softwareontwikkeling Wikipedia.
Hoewel de praktijken die onder de noemer agile vallen al gangbaar zijn sinds software ontwikkeld wordt, valt de geboorte van agile als term en concept, terug te brengen tot het Agile Manifesto. Agile Manifesto bewerken brontekst bewerken. Het Agile Manifesto 1 Manifesto for Agile Software Development werd opgesteld tijdens een informele bijeenkomst van zeventien softwareontwikkelaars.
Agile werken de Baak.
De veranderende rol van de agile professional. De theorie is één, de uitvoering is een tweede. Agile ondernemen kan op papier de uitgelezen oplossing zijn voor een organisatie, maar de concrete toepassing vergt nog wel aanpassingsvermogen, zelfkennis en verantwoordelijkheidsgevoel van de individuele werknemer.
5 Tips om Agile werken en Portfoliomanagement te combineren Mobilee.
Wat valt er te doen aan de botsing tussen Agile werken en klassiek portfoliomanagement. In deze blog geven we 5 tips om Agile werken en Portfoliomanagement te combineren. Problemen ontstaan vaak binnen organisaties die klassiek portfoliomanagement combineren met Agile manieren van werken.
Agile is een mindset: zo begin je Frankwatching.
Ze visualiseren dat als volgt.: Wat is Agile? Dit schema wekt de indruk dat al deze dimensies structureel worden besproken. De auteurs bespreken de principes weliswaar impliciet in de paragrafen over het agile manifest en in het laatste hoofdstuk Hoe word je zelf Agile.
SoftwareZaken Agile en Scrum.
IT-onderzoek en advies. Expertise Agile en Scrum. Software Zaken helpt teams om goed agile te werken met workshops en begeleiding van teams en projecten. We zorgen ervoor dat agile werkt in de praktijk en voor de klant tot meer waarde leidt.
Agile werken 100% Agility Valkuilen Voordelen Advies.
Al deze punten laten zien dat verandering een constante aan het worden is. Dat wat vandaag de standaard is, is morgen misschien al weer achterhaald. Hoe zorg je voor een agile based strategy en implementeer je agile werken in jouw organisatie?
agile42 Nederland.
Deze cursus is bedoeld om de basis beginselen te begrijpen van Agile en Scrum. Je leert over de geschiedenis en de onderliggende principes vanuit Lean en het Agile Manifesto en krijgt een overzicht van het Scrum Framework, zowel de principes als praktisch.
Vergelijk 335 Agile opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Max: 12 4 dagen Post-HBO star 9 13 ervaringen Opleiderscore: star 85, Agile Scrum Group heeft een gemiddelde beoordeling van 85, uit 327 ervaringen. Teamcoach Agile en zelfsturing. Teamcoaching Zelfsturend Team High Performing Teams Werk jij bijvoorbeeld als consultant, Agile, Scrum of Holacracy coach?
Agile.
Wilt u ook een hoger rendement halen uit agile werken voor de innovatie op uw business producten? Neem dan contact op met Brian Teunissen, expert op het gebied van scaling agile. Download de Flyer Agile transitie de reis naar een agile enterprise.
Agile Verdonck, Klooster Associates.
Vanuit onze visie op Agile als manier van denken en doen stellen wij niet alleen een aanpak zoals scrum voor. Met kennis van vele Agile raamwerken Scrum, DevOps, Leanstartup, SAFe, LeSS en andere methodieken Prince2, MSP in ons achterhoofd, begeleiden wij opdrachtgevers naar de Agile aanpak die zo optimaal mogelijk aansluit bij hun organisatie.
Agile Scrum methode en trainingen Capgemini Academy.
Agile / Scrum. Bekijk Agile Scrum trainingsoverzicht. Wij worden vaak gebeld en krijgen via ons contactformulier veel vragen over trainingen die te maken hebben met Agile, Scrum, SAFe, Agile Project Management, PRINCE2 Agile, het Scaled Agile Framework SAFe en DevOps.

Contact Us